Muotoilu

Voimme luoda yrityksellesi kokonaan uuden ilmeen tai muokata vanhaa. Arvioinnin jälkeen teemme muutosehdotukset toimintaympäristössä, graafisessa yritysilmeessä ja tuotteiden ilmeessä sekä toteutamme ne.

 

Muotoilu on tuotekehityksen toimiva apu, kun yritys haluaa luoda toimintatapaansa ja tuotantoonsa soveltuvia tuotteita ja palveluita. Teollisessa muotoilussa voidaan ideoida uusia tuotteita ja palveluja. Lisäksi vanhoja tuotteita ja palveluita voidaan muotoilla uudelleen joko projektiluonteisesti tai lyhytkestoisena palveluna.

 

Teollinen muotoilu on teollisesti valmistettavien esineiden suunnittelua, jossa huomioidaan kohteelle asetetut vaatimukset. Tuotearvioinnin, ideoinnin ja luonnostelun jälkeen luomme asiakkaan kanssa muotoilun, joka soveltuu asetettuihin vaatimuksiin. Tarvittaessa tuote mallinnetaan ja visualisoidaan eri käyttötarkoituksiin. Menetelminä teollisessa muotoilussa käytetään käsinpiirrettyjä luonnoksia, tuotevisualisointia ja tuotegrafiikkaa sekä tietokoneavusteista 3D-mallinnusta. Mallista tieto voidaan siirtää toisiin CAD-järjestelmiin, työstökoneille ja pikamallilaitteille. Käytettävissä on näin koko valmistusketju ideasta tuotteeksi.

Sarviaho Juha

 

Muotoilu.

 

+358 (0)40 771 2682

etunimi.sukunimi@ouluntietotaito.com

Yritys

 

Arvot

Y: 2115905-3

Yhteystiedot

 

Osuuskunta Oulun Tietotaito

PL17

90101 Oulu

+358 (0)44 313 1937

Ota meihin yhteyttä: info (at) ouluntietotaito.com

 

Sähköpostiosoitteet muotoa

etunimi.sukunimi (at) ouluntietotaito.com

Copyright © 2018 Osuuskunta Oulun Tietotaito. Suunnittelu ja toteutus. Kaikki oikeudet pidätetään.